Oma vene lämpimiltä vesiltä- fiksusti

Mizzen haluaa esitellä sinulle fiksun tavan hankkia purjeveneen, YachMatch verkoston Intelligent Yacht Ownership-ohjelman avulla. Purjehdit huolettomasti omilla viikoilla valitsemassasi kohteessa ja laitat veneen loppuajaksi tuottamaan (charter management).

Räätälöimme paketin sinun tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Mizzen Oy on osa kansainvälistä YachtMatch verkostoa, joka toimii kaikissa maailman merkittävissä purjehduskohteissa.

Venevalikoima

Kysy suosikkimerkkiäsi

Purjeveneet
Oceanis51-1_0111.jpg-1832-1024x559

Beneteau 51.1

Mahdollisesti eniten myyty vene 50´kokoluokassa. Ehkäpä syynä on erinomainen tilankäyttö sisätiloissa, myös purjehdusominaisuudet ovat kohdallaan.

Katso miten voisit hankkia tämän veneen Espanjaan.

Katamaraanit
Fountaine-Pajot-Elba-Sailing

Fountaine Pajot 45 Elba

Tunnetun  Helia 44 katamaraanin seuraaja, jossa on enemmän tilaa, myös suorituskykyä on parannettu. Ulko-ohjaamon sijoittelu on erittäin onnistunut.

Katso miten voisit hankkia tämän veneen Kreikkaan.

Purjeveneet
Hanse_588_2016_10_19_Exterior_MAB1142_0020

Hanse 588

Korkeat laidat, matalat kansirakenteet ja pitkä avoin etukansi antavat tälle purjeveneelle tyylikkään omaleimaisen ulkoasun. Kannen alla, tilaa, tilaa ja tilaa, sisustus on nykyaikaisen linjakas.

Katso miten voisit hankkia tämän veneen Italiaan.

Purjeveneet
Jeanneau-sun-odyssey-389-exterior-3-charter-ownership-yacht

Jeanneau Sun Odyssey 389

Tämä 38-jalkainen vene on varsin suosittu Adrian- ja Jooniamerellä. Erittäin sopiva purjevene pariskunnille ja perheille.

Hanki tämä vene Adrianmerelle

Fiksu tapa hankkia ja omistaa purjevene

Tiedät varmaan, että on monta tapaa omistaa vene? Perinteisesti, ostat oman veneen, käytät sitä ja vastaan sen ylläpidosta ja kaikista kustannuksista.

Ihan hyvä juttu, mutta kuinka monta viikkoa oikeasti purjehditkaan? Jos haluat vain nauttia purjehtimisesta ilman kaikkia omistamisen mukanaan tuomia vaivoja, on Intelligent Yacht Ownership-ohjelmamme harkitsemisen arvoinen.

Voit nauttia veneestä ilman huolta huolloista ja korjauksista ja jopa tienata sillä rahaa, kun vene on muun ajan vuokrauskäytössä (charter management).

Ohjelman puitteissa voit ehkä joskus käydä seilaamassa jossain muualla samanlaisella veneellä. Ja mikä parasta- hankkiessasi veneen, voit valita minkä tahansa veneen varusteltuna juuri haluamallasi tavalla.

Etumme

SAAT RIIPPUMATONTA NEUVONTAA VENEEN OSTAMISEEN

Nauti veneestäsi, samalla voit jopa tienata

Kaikki asiakkaidemme kanssa tekemät veneinvestoinnit ja charter management- ratkaisut toteutetaan ja suunnitellaan yksilöllisesti räätälintyönä. Siksi ne tarjoavatkin taloudellisesti houkuttelevimmat vaihtoehdot.

Ratkaisumme soveltuvat myös aivan riippumatta siitä, oletko leppoisan lomapurjehduksen ystävä, vai haluatko etsiä parhaat tuulet ja viihdyt paljon merellä.

KOKEILE ENNEN HANKINTAA

Tutustu haaveidesi veneeseen

Veneen valinta on monivaiheinen prosessi. Siksipä tarjoamme aina mahdollisuuden tutusta ja kokeilla venettä- järjestämme Kokeile ja Osta- viikon haluamallasi veneellä.

YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Käytä asiantuntemustamme, tunnemme Chartere Management- markkinat

Ohjaamme sinut läpi koko ostoprosessin. Saat joka vaiheessa kattavat tiedot ja tilanteeseesi parhaiten soveltuvat ratkaisuvaihtoehdot. Asiantuntijoidemme tavoitteena on, että lopputulos on odotustesi mukainen.

ASIANTUNTIJAT PALVELUKSESSASI

Käytössäsi on kaikki vaihtoehdot- tasapuolisesti

Riippumatta siitä, haluatko toteuttaa venehankinnan käyttämällä jotakin markkinoilta löytyvää valmista Charter Management- ratkaisu, vai haluatko yksilöllisesti rakennetun ratkaisun, voit luottaa siihen, että olemme apunasi, jotta lopputulos on sinun kannaltasi paras mahdollinen. palvelemme sinua tasapuolisesti.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumia, joissa olemme mukana

13.-16.8.2020
Uiva 2019 JS 1

UIVA - Suomen suurin uiva venenäyttely

Enemmän elämyksiä vesillä.Purjehtijoille Uiva on vuoden tärkein tapahtuma, sillä missään ei ole nähtävänäyhtä laajaapurjevenetarjontaa. Näet purjeveneet omassa elementissään: purjehduskunnossa, mastot,purjeet ja köydet paikoillaan.Uivassa tapaat myös meidät

8.-13.9.2020
Cannes Yachting Festival Nautitech

Cannes Yachting Festival 2020

Cannes Yachting Festival 2020

Vuonna 2020 Cannes Yachting Festival pidetään jo toisena vuotena peräjälkeen Port Cantossa.

Näyttelyssä on yli 120 purjevenettä ja katamaraania, se on maailman suurin uusien purjeveneiden uiva venenäyttely maailmassa.

12.–21.2.2021
VENE_1_DSC_9755

Vene 21 Båt - messut, Pohjois - Euroopan suurin veneilytapahtuma

Vene 21 Båttuo kesän merkit Messukeskus Helsinkiin. Esittelyssä veneuutuudet, varusteet ja tarvikkeetsekä kaikki mitä olet halunnut tietää veneilystä, kalastuksesta ja muista vesiurheilulajeista. Ohjelmassa olityönäytöksiä, esityksiä ja kilpailuja, lavalla huippupuhujia. Lisää vain vesi.

Ota yhteyttä

Pidetään yhteyttä

LÄHETÄ VIESTI

Lähettäkää minulle lisää tietoa siitä, miten Yacht-Matchin asiantuntijat voivat auttaa minua venehankinnassani!

TESTIMONIALS

Lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä

Who are the partners of Mizzen?

Yacht-Match: Henkilökohtaista neuvontaa ja asiantuntemusta venehankintoihin

Yacht-Match on erikoistunut yksityisomistuksessa oleviin charterveneisiin. Yhteistyössä partnereidemme kanssa tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja veneiden hankintaa asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Oletko ensimmäistä kertaa investoimassa purje- tai moottoriveneeseen? Tunnetko kaupankäynnin kuviot? Me tarjoamme sinulle asiantuntija-apua läpi koko hankintaprosessin.

Yhteistyössä 

verkoston kanssa

Copyright 2018 ©